Çmenduri në jug me çmimet/ Pa nisur sezoni, një kokërr vezë 11 mijë lekë, uji 6 mijë L

2
0

Që në jug të Shqipërisë gjatë verës çmimet shkojnë në ‘stratosferë’ kjo tashmë nuk është gjë e re, por që një omletë të shitet 11 mijë lekë, të vjetra, kjo nuk ishte dëgjuar e parë ndonjëherë.

Dy vajza nga Tirana janë shokuar kur kanë parë faturën në Nazar. Ato kanë paguar në një lokal në breg të detit, 45 mijë lekë të vjetra vetëm për mëngjesin.

Vajzat kanë marrë tre omleta nga 11 mijë lekë, dy kafe nga 3 mijë lekë dhe një ujë me çmim 6 mijë lekë. Siç shihet edhe nga fatura, ky çmim ka nisur nga data 1 maji.

Vajzat në video shprehen se po paguajnë vendin, jo shërbimin. Ky rast është një alarm se si çmimet në jug, por jo vetëm, do rriten këtë vit. Të vetmit që përfitojnë janë oligarkët e qeverisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.