“Cili ishte faji i tyre?”, miq dhe të afërm te familjes Gushi mblidhen në sheshin e Fierit

334
0

Një foto familjare e familjes Gushi është vendosur në mes të sheshit të Fierit.

Fotoja ka mbledhur rreth saj të afërm të familjes Gushi.

Të afërmit me pankarta në duar kërkojnë drejtësi.

“Kemi fr ikë të dalim nga shtëpia.”

“Na thoni ku kanë gabuar, cili ishte faji i tyre?”

“Aks identet nuk ndodhin ak sidentalisht.”

“Shpejtësia është th ikë që pret jetë.”

“Erdhëm me këngë dhe nëna na priti me vaj.”

“Sa kushton jeta e një njeriu në Shqipëri?”

“Shpirti ynë kërkon drejtësi, si i bëhet për d himbjen tonë?”

Këto ishin disa nga shkrimet kryesore në pankartat që të afërmit mbanin në duar.