Çfarë po ndodh në Elbasan? Policia shkon me urgjencë në qendrën e numërimit dhe… (VIDEO)

240
0

Policia ka shkuar menjëherë në KZAZ nr. 47 në Elbasan si pasoje e zhurmës dhe problemeve të mëdha që shkaktojnë një grumbull i madh njerëzish pranë vendeve të numërimit, lodhjes disa orëshe tashmë të numëruesve, KZAZ ka kërkuar ndihmën e policisë

Menjëherë u dha urdhër çdo person është urdhëruar që të ulet në vendin e tij për të ruajtur qetësinë dhe asnjë person që nuk ka autorizim nuk do të qëndrojë në ambientet e KZAZ.

Policia po kontrollon të gjithë të pranishmit në ambjentet e pallatit të sportit për dokumentacioni përkatës, dhe po largon prej aty të gjithë personat që nuk e kanë një dokumentacion të tillë.

Ndërkohë, shefi i ekipit të shqiponjave i bën thirrje të gjithë të pranishmëve që të ruajnë qetësinë. Personat që janë pa dokumentin e nevojshëm apo autorizim për të qëndruar në ato ambjente iu bë thirrje që të largohen, në të kundërt policia do të duhet të ndërhyjë me masa të tjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.