Çfarë po ndodh me Euron sot? Ja si u hap java në kursin e këmbimit..

563
0

Në tregun e këmbimit valutor vendas diten e sotme një dollar do blihet me 92.1 lekë dhe do shitet me 93 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.5 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.4 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 117.7 lekë dhe do shitet me 118.7 lekë.