Cfare po ndodh, gjarpërinjtë vërshojnë nëpër rrugët e Vlorës!

75
0

Çdo krijesë përpiqet t’i shpëtojë përmbytjeve dhe një dukuri e rrallë është shfaqur në rrugët e Vlorës.

Si pasojë e përmbytjeve në rrugë dhe në breg kanë dalë një numër i madh zvarranikësh.

Mes tyre spikasin gjarpërinjtë.

Banorët në zonë kanë konstatuar disa raste kur gjarpërinjtë, për t’i shpëtuar përmbytjes drejtohen për në rrugë dhe brigje.

Askush nuk e besonte se kaq pranë banesave ndodheshin kaq shumë gjarpërinj.

Fotot dhe video e mëposhtme e dëshmojnë më së miri këtë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.