Çfarë ndodhi me euron dhe dollarin? Me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja?

4
0

Dollari amerikan është blerë sot, 8 Gusht, me 113.7 lekë dhe është shitur me 114.8 lekë, duke shënuar rritje në krahasim me një ditë më parë.

Monedha evropiane euro blihet sot me 116.2 lekë dhe shitet me 117 lekë, duke mos pasur asnjë ndryshim me dy ditët e fundit.

Po ashtu edhe paundi britanik ka treguar qëndrueshmëri. Ai sot blihet me 136.7 lekë dhe shitet me 138.1 lekë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.