Burri e braktisi në spital pasi u diagnostikua me kancer, gruaja nga Tirana bën kërkesën prekëse: Dua që..

25466
0

Thirrja e përulur e një zonje me kancer, e braktisur nga bashkëshorti: “Ju lutem më ndihmoni s’mundem më jam e vetme ”

Zonja ka nevojë urgjente për një seacë rrezesh të cilat do të shpëtonin jetën e saj

“Ju lutem më ndihmoni s’mundem më, jam e vetme ” Kjo ka qëne thirrja e gruas nga Tirana per qytetarët.

Jam me nje rroge shume te ulet si dhe jetoj me qira. Kam nevoje per terapi per krahun qe kam bere operim si dhe nje seance rrezesh. Me poshte video prekëse..