Bletët ndjekin makinën për 48 orë, arsyeja do t’iu lërë pa fjalë (Foto)

557
0

Bletët janë një nga ato krijesa që duken interesante. Nga njëra anë ato janë vlerësuar nga shumë kultura për organizimin dhe për mjaltin e tyre, por njerëzit nuk janë gjithmonë aq të lumtur rreth tyre, dhe natyrisht, thumbi i tyre nuk është veçanërisht i këndshëm, aq më tepër në qoftë se ju jeni alergjik.

Shumë njerëz i konsiderojnë ata të rrezikshme, duke parë një huall mjalti të ngushtë në shtëpi gjëja e parë që bëni është të telefononi një shfarosës.


Dhe ju mund të kuptoni tmerrin e personit që zotëron këtë makinë 4×4 që ndiqet nga një mori bletësh për 48 orë rresht.

Ishte e nevojshme ndihma e 5 bletarëve që të ndihmonin në “pastrimin” e bletëve dhe t’i depozitonin në një kuti të veçantë. Në mesin e tyre ishte Roger Burns, një bletar që për 30 vjet nuk kishte parë asgjë të ngjashme dhe që ka marrë 15 deri në 20 pickime të bletëve herësh.

Pse ishin të gjitha bletët në këtë makinë? Mbretëresha bletë ishte bllokuar brenda, ndaj bletët kanë ndjekur gjurmët e makinës me qëllim që ajo të dalë.