Bien sërish monedhat e huaja, ja cfarë ndodhi sot në kursin e këmbimit

277
0

Sot, më 2 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93.4 lekë dhe shitet 94.5 lekë.

Euro sot blihet me 100 lekë, ndërsa në shitje me 100.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.6 lekë dhe shitet me 117.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 101.4 lekë, në shitje me 102.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.7 lekë dhe në shitje me 69.2 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: