Bie sërish dollari amerikan, ja cfare ndodhi sot me kursin e kembimit

207
0

Sot, më 7 mars 2024, në tregun valutor dollari amerikan blihet me 94.9 lekë dhe shitet 95.9 lekë.

Euro sot blihet me 103.5 lekë, ndërsa në shitje me 104.1 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 120.5 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 107.3 lekë, në shitje me 108.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70 lekë dhe në shitje me 71.5 lekë.