Bie Facebook dhe Instagram, miliona përdorues në alarm

549
0


Dy rrjetet më të mëdha sociale, Facebook dhe Instagram kanë rënë së funksionuari gjatë pasdites së djeshme duke krijuar panik dhe vështirësi në logimin për miliona përdorues.


Përdoruesit e kanë pasur të pamundur të kenë akses në llogaritë e tyre, duke mos kryer dot asnjë veprim.


Ky problem sipas raporteve është hasur më shumë në zonën e Europës duke përfshirë edhe përdoruesit e rrjeteve sociale në Shqipëri.
Deri më tani nuk ka sqarime nga rrjetet sociale për problemin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.