Beniada mes lotësh tregon vështirësitë ne emigracion: Kur shkuam në Itali kemi jetuar poshtë pemës, nuk kisha as rroba të vishja

65
0

Beniada është një ndër personazhet me pozitivë dhe të dashur në shtëpi.

Gjatë spektaklit të sotëm ajo ka dëshmuar se jeta e saj ka kaluar plot vuajtje dhe sakrifica.

Mes lotësh Beniada ka thënë ka treguar treguar për vendimin e vështirë të prindërve të saj dhe për vështirësitë e mëdha social-psikologjike që pasuan pas këtij ndryshimi.

‘’Të gjithë emigruan dhe kështu vendosën edhe prindërit e mi. Kemi jetuar për disa ditë poshtë një peme. Ishte shumë e vështirë të siguronim para dhe unë nuk kisha as kukulla dhe as rroba të vishja. Babi nisi punë në një resorant dhe merrte ushqimet që ngelnin për të na ushqyer ne. Kukulla për herë të parë mora nga kisha’’, tha ajo mes lotëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.