Bëhet si lypës dhe u kërkon shitësve një copë bukë, por shikoni si reagojnë shitësit e këtij qyteti..

426
0

Disa te rinj kanë organizuar një eksperiment social në qytetin e Gjakovës.
Njëri nga djemtë është veshur si lypës dhe ka hyrë në disa furra buke per te kërkuar ushqim.

Ai është prezantuar si një i varfër i uritur dhe që i duhet një copë bukë.
Si sillen punonjësit e këtyre furrave?

Për më shumë shiko videon:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.