Barcaleta e ditës: Aksidenti dhe sekreti i fytyrës së gruas…

3142
0

Një çift i martuar u përfshinë në një aksident të tmerrshëm si pasojë e të cilit fytyra e gruas ishte djegur rëndë.

Mjeku i tha burrit se ata nuk mund të transplantojnë ndonjë pjesë lëkure nga trupi i saj, sepse ajo e kishte shumë të hollë. Kështu burri ofroi donacionin e lëkurës së tij.

Sidoqoftë, lëkura e vetme në trupin e tij, që mjeku e ndjeu të përshtatshëm, duhej të dilte nga të pasmet e tij. Burri dhe gruaja ranë dakord që ata të mos i tregonin askujt për këtë dhe kërkuan që mjeku edhe mjeku ta respektonte sekretin e tyre.

Pas përfundimit të operacionit, të gjithë u befasuan me bukurinë e re të gruas. Ajo dukej më e bukur se kurrë më parë! Të gjithë miqtë dhe të afërmit e saj vazhduan të dilnin habiteshin me bukurinë e saj rinore!

Një ditë, ajo ishte vetëm me burrin e saj dhe ndjeu emocion për sakrificën e tij. Ajo tha: “I dashur, dua të të falënderoj me zemër për gjithçka që ke bërë për mua. Nuk do të mund ta shpërblej kurrë.”

“E dashur…”, – iu përgjigj ai, “As mos e mendo fare. I marr të gjitha falënderimet e mundshme sa herë që shoh nënën tënde teksa të puth në faqe “.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.