Ata lindën binjake siameze dhe i mahnitën të gjithë me historinë e tyre, por shikoni se si duken tani

395
0

Në vitin 1987, në qytetin e vogël lituanez të Alytus, lindën dy binjakë siamezë.

Një çift i ri, Diva dhe Bruno, ishin në pritje të binjakëve. Në fund lindën dy binjakë siamezë, të cilëve u quajtën Villa dhe Vitaly dhe një vit më vonë lindi vëllai i tyre i vogël, Povilas.

Në vitin 1989 prindërit morën vendimin e vështirë për të ndarë vajzat e tyre. Ishte operacioni i parë i ndarjes. Dhe mjeku ishte neurokirurgu Alexander Konovalov.

E gjithë bota po ndiqte nga afër rrjedhën e këtij eksperimenti, i cili mund të kishte një përfundim shumë të trishtuar.

Mjekët treguan se si pas operacionit u dhanë vajzave disa fruta, të cilat i hanin vetë.

Ata luftuan për jetën e tyre dhe mbijetuan. Sigurisht, disa tipare të binjakëve u ruajtën pas operacionit transmeton shqiptari.net.

Edhe sot kokat e tyre janë aq të deformuara. Por këto janë gjëra të vogla, duke pasur parasysh që kanë pasur një jetë kaq të vështirë.

Kur ishin 28 vjeç, Villa dhe Vitaly takuan Dr. Konovalov në një shfaqje televizive. Ata thanë se jetonin në Vilnius dhe të dy kishin diploma në histori.

Por asnjëri prej tyre nuk është i martuar sepse nuk mundën të gjenin një burrë si babai i tyre, i cili kishte bërë gjithçka për vajzat e tij, në mënyrë që ato të bënin një jetë të kënaqshme./shqiptari.net/