Aplikimet filluan, ambasada publikon 6 udhëzimet që duhet ti dini para se të aplikoni për llotarinë amerikane

770
0

Duke nisur nga pasditja e 3 tetorit, ora 18:00 shqiptarët do të kenë sërish mundësinë për të aplikuar për lotarinë amerikane.

Departamenti Amerikan i Shtetit ka njoftuar se procesi i aplikimeve do të përfundojë me 6 nëntor.

Të përzgjedhurit do të marrin përgjigje me 7 maj të vitit 2019 nëse do të jetojnë e punojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Njoftimi i plotë me udhëzimet

Duke filluar nga data 3 tetor, ora 18:00 deri në datën 6 nëntor 2018, ora 18:00, ju mund të aplikoni për Lotarinë e Vizës së Shumëllojshmërisë!

Vazhdoni të na ndiqni në këtë faqe për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.

Këshilla ime e parë për ju është që të hapni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti. Ato janë të përkthyera në shqip!”, njofton ambasada amerikane në Tiranë.

Përzgjedhja është rastësore përmes një shorti kompjuterik, ndërsa nuk ka asnjë tarifë për tu regjistruar.

Duke filluar nga sot, ora 18:00 deri në datën 6 nëntor 2018, ora 18:00, ju mund të aplikoni për Lotarinë e Vizës së Shumëllojshmërisë! Vizitoni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti në shqip.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.