Apeli drithërues i nënës me tre fëmijë jetimë. Mes sëmundjes dhe pa shtëpi! Ju lutem shpërndajeni postimin!

570
0

Apeli drithërues i nënës me tre fëmijë jetimë. Mes sëmundjes dhe pa shtëpi!

Ju lutem shpërndajeni postimin!

Për të gjithë ato që duan të dhurojnë :
Link i dhurimit Paypal ose Credit Card : https://ffn.al/en/donate-2/

Link i dhurimit GOFUNDME : https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal

“Bamirësia nuk të varfëron”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.