Anulohen të gjitha fluturimet drejt Italisë dhe anasjelltas, Aeroporti i Rinasit ben njoftimin e fundit

3576
0

Anulohen të gjitha fluturimet ajrore për ditën e sotme nga Tirana drejt Italisë dhe anasjelltas.

Lajmërimi i rëndësishëm është bërë nga Tirana International Airport.

Shkak i anulimit të udhëtimeve për pasagjeret nga Rinasi drejt vendit fqinjë si dhe anasjelltas, është bërë greva e personelit të trafikut ajror në Itali.