Anomalia e Motit, nesër dhe pasnesër “rikthehet” vjeshta, ja kur rikthehen reshjet..

25282
0

Vijon renia e temperaturave ne ditët në vijim.

Me poshte parashikimi i Motit nga Sinoptikania Rezarta XHakollari.

Ndiqni videon per parashikimin e plote..