Angela Merkel vs. Anita Haradinaj, Dallime interesante!

1122
0

Angela Merkel (Kancelare e Shtetit me të fortë në Botë) me çanten e saj 30 deri në 60€! Pa i përmendur veshjet e saj të njejta që i vesh shumë here e nuk merzitët fare.

Anita Haradinaj (Gruaja e Kryeministrit të Shtetit me të varfër në Botë) me çanten e saj 1900$ ose 1500€! që i bien me i ngop me Bukë 30 Fëmijë të varfër për një muaj!

Dhe në tjetren anë Fëmijët e varfër, të dathur, të cilët nuk i kanë as nga një palë Qerap 0.50 centëshe!

Koment: Angela ose është shumë primitive ose shumë e menqur, natyrisht që në këtë rast qëndron e dyta.

Pastaj Anita, ose është shumë Moderne ose shumë e budallme, e natyrisht që në këtë rast dyjat është, duke i‘a shtuar edhe një karroc budallallëk idiotizmit të saj.

Për fëmijët Jetim e të pastreh kush kujdesët?
Ata që ankohën për munges Kravatash?
Ata që ia rrisin rrogat vetit nga 3000€?

Mjerim!