Ambasada Amerikane publikon këtë FOTO dhe ka një pyetje për të gjithë: Si mendoni ju…?

526
0

Ambasada Amerikane ka publikuar kete foto në faqen e saj zyrtare

Teksa publikon një pamje të mrekullueshme të një qyteti buzë detit, ambasada u drejon një pyetje ndjekëse se ku mendojnë se është shkrepur fotoja në Shqipëri apo në SHBA.

“Ku mendoni se është shkrepur kjo foto e mrekullueshme e një qyteti buzë detit, në Shqipëri apo në Shtetet e Bashkuara?”, shkruan Ambasada.

Si mendoni ju?