Alfred Cako habit me deklarate e tij: Do vijë një dimër që do zgjasë 10 vjet! Qeveria nuk duhet te shese asnje..

1458
0

Konspiracionisti shqiptar Alfred Cako parashikon kohëra të vshtira për shqiptarët. Ai tha se dimri që do të vijë do të jetë shumë i vështirë në botë. Ai i bën thirrje qeverisë dhe shqiptarëve që të jenë të përgatitur.

“I bëj thirrje kryeministrit të ardhshëm dhe shqiptarëve. Mos i shisni prodhimet bujqësore jashtë shtetit, sikur dhe me flori t‘ua japin. Ushqeni popullin tuaj. Grurë, misër, drithëra, zarzavate, vaj ulliri. Shqiptarët të ruajnë kafshët e tyre që të ushqejnë vendin.

Dimri 2021-2022 do jetë shumë i vështirë në botë dhe do vijnë ti kërkojnë me çmime shumë të larta. Qeveria ti ngrejë doganat me çmime shumë të larta që ata të mos kenë mundësi të marrin asnjë gjë. Të mbushen frigoriferët plot në vjeshtë, me limona mandarina, vaj ulliri etj.

Shqiptarët do të përballojnë një dimër jashtëzakonisht të fri kshëm. Më i frikshëm do jetë tjetri pasi është luftë 10-vjeçare” tha Cako.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.