Aktorja e madhe shqiptare përlotet live: Babai më la kur isha 3-vjeç

548
0

Aktorja e njohur Marjana Kondi ishte ndarë nga i ati në moshë fare të vogël.

Si e rritur pa të atin, aktorja nuk e ka pasur të qartë përfytyrimin e tij, por pikërisht atëherë kur e takoi dhe ishte pothuaj 50-vjeçare, ai i ishte dukur i njëjtë – ai që e la në moshën 3-vjeçare.

Sonte, nga Kurthi i Piter Panit, Marjana Kondi është vënë edhe një herë tjetër në vështirësi përballë pyetjeve të fëmijëve. E pyetur për raportin me të atin, Marjana tha se ajo nuk e ka gëzuar praninë e tij si ata:

“Unë kam qenë tre vjeç kur babi nuk ishte më me mua, se babi im ka qenë pilot. Jeta shkoi dhe kur unë isha 49 – 50 vjeç, çuditërisht portreti i tij ishte siç e kisha lënë unë kur isha 3 vjeç” – tha ajo me zërin e dridhur nga emocioni

Por fëmijët nuk e lanë me kaq. Më tej, ata e pyetën edhe për raportin me të ëmën. Këtu, Marjana e kishte vështirë ta mbante veten.

E ëma e saj nuk jeton më, por ajo e kujton gjithmonë, edhe përmes rasteve si ky i sotmi, mes lotësh: “Bota është e bukur shumë me të gjitha mamatë dhe baballarët”, – tha ajo e prekur nga kujtimi i së ëmës. http://www.albeu.com/showbiz/aktorja-e-madhe-shqiptare-perlotet-live-babai-me-la-kur-isha-3-vjec/388469/