Aktori i dashur i dhjetra filmave shqiptarë, Ja cfare ka ndodhur me te sot

266
0

Ne edicionin e shtatë te KoKo Fest eshte nderuar me çmimin e Karrierës aktori dhe regjisori Mevlan Shanaj, me motivacionin si personalitet i artit dhe kulturës shqiptare, me kontribut të shquar në filmin dhe teatrin shqiptar. Aktori eshte shprehur

U ndjeva tepër i vlerësuar nga publiku korçar, me çmimin e Karrierës. Kam qenë me fat që kam lënë në ekran dhe përgjithnjë drama të tij , ekranizime, filma artistikë, fytyrën time të ekranit dhe dhjetëra punë si regjisor filmi artistik dhe dokumentari. Mirënjohje pa fund qytetareve, dhe kolegeve bashkëpunëtorë të Korçës unikale. Falënderim Zamira Kitës si përfaqësuese e kulturës së këtij qyteti. Kënaqësi që këtë çmim ma dorëzoi i famshmi Dhimitër Orgocka, do të shkruante në rrjetet sociale Shanaj, i cili e cilësoi një Festë që për gjashtë ditë, në kushte të veçanta u përballua në formën më të bukura.

Shfaqjet u ndoqën në mjediset më të përzgjedhura të kulturës që përfaqëson qytetin padyshim më të civilizuar të Shqipërisë. Publiku europian i Korçës është prej viteve 30 model i çdo lloj bërthamë kulturore, ne te gjitha drejtimet. Teatri A.Z.Çajupi vazhdon të jetë udhërrëfyes kombëtar me dinjitetin e tij artistik, përfundoi Shanaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.