Afati i fundit për Lotarinë Amerikane

178
0

Neser më datë 9 Nëntor mbyllet afati për plotësimin e Lotarisë Amerikane. Aplikimet u hapën në datë 6 Tetor dhe do të jenë të hapura deri më 9 nëntor, kështu që qytetarët kanë edhe disa orë afat në dispozicion.

Aplikimet behen direkt ne linkun zyrtar https://dvprogram.state.gov/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.