A mund ta gjeni zemrën e fshehur mes elefantëve? Ai qe e gjen eshte nje gjeni (Foto)

3099
0

Artisti i talentuar që ndjek fotografitë të cilat bëjnë që të provokojnë trurin e njerëzve, ka publikuar një fotografi tjetër, pikërisht pranë ditës së Shën Valentinit.

Bëhet fjalë për një fotografi në të cilën shihet një tufë e elefantëve rozë, të bardhë dhe të purpurt.

 

Çfarë ju mbetet juve është që të gjeni një zemër të vetme rozë, në mesin e elefantëve. /Telegrafi/