A do t’i lejojë gjyshërit ta takojnë sërish, e ëma e 3-vjeçarit habit me përgjigjen: E di..

223
0

E ëma e 3-vjeçarit në Durrës nuk pati shumë për të thënë pasi u ribashkua me të birin pas rreth një jave që kurse gjyshërit e “rrëmbyen” atë me qëllim për ta mbajtur vetë. “Shumë faleminderit policisë dhe mediave”, tha gruaja.

E pyetur nga gazetarët nëse do t’i lejonte gjyshërit ta takonin sërish fëmijën, Ile Gjuni nuk pati ndonjë përgjigje konkrete. “E di prokuroria, e di gjykata!”, tha ajo.