A do të ketë të përzgjedhur të tjerë për Lotarinë Amerikane, ja si pergjigjet Ambasada..

859
1

Shume prej aplikanteve pyesin vazhdimisht nese do te kete perzgjedhes te tjere përvec atyre qe fituan tashmë? A kemi nje tjeter shans per te fituar … Ja përgjigja e ambasades neprmjet faqes se saj te internetit.

Aplikanti: Te lutem a mund te me thuash: po ato qe nuk jane zgjedhur a ka shans qe te perzgjedhen ne ditet/muajt ne vazhdim? Flm paraprakisht.

Ambasada: Pershendetje! Ju duhet ta kontrolloni statusin e regjistrimit cdo muaj deri ne Shtator. Dite te mbare.

Një tjetër pergjigje e pyetjes nese kemi akoma shanse per te qene fitues eshte edhe kjo qe dha ambasada:

Tek udhëzimet e lotarisë, që i gjeni tek https://al.usembassy.gov/…/immigrant…/diversity-visa-sq/, citohet që ju duhet ta kontrolloni statusin tuaj nga 15 maji 2018 deri më 30 shtator 2019. Kontrolli i Statusit të tё Regjistuarit do të jetë e vetmja mënyrë informimi mbi përzgjedhjen tuaj për Lotarinë DV-2019, duke ju dhënë udhëzime se si të vazhdoni mё tej me aplikimin tuaj dhe duke ju njoftuar mbi takimin për vizë emigrimi. Nëse rezultoni të përzgjedhur, ju duhet të vazhdoni me plotësimin e formularit DS-260.

Me sa shihet përgjigja nuk është e prerë, as po as jo, por le te shpresojme se mbase do te kete te perzgjedhur te tjere ashtu sic ka ndodhur para disa vitesh..