“A do jepni dorëheqjen nëse humbisni në 6 mars?” Basha me ne fund i përgjigjet pyetjes..

279
0

I pyetur nëse do të jepte dorëheqjen në rast se do të humbiste zgjedhje e pjesshme lokale të 6 marsit, kryedemokrati Lulzim Basha u përgjigj se ai u kishte qëndruar gjithmonë përgjegjësive të tij. Ndërsa tha se kjo pyetje duhet të drejtohej ndaj atyre personave të cilët sulmonin partinë Demokratike.

Pyetje: Do jepni dorëheqjen nëse i humbni zgjedhjet e 6 marsit?

Basha: Fjalimet e atyre që janë justifikuar i keni shumë qejf ju. Mos të kesh asnjë merak ti se përgjegjësive të mia u kam qëndruar unë dhe u qëndroj. Këtë pyetje bëjani atyre që sulmojnë PD-në duke u përpjekur të largojnë vëmendjen nga këto denoncime që po bëjmë.

Do bëjmë gjithçka që është e nevojshme që regjimi të shkojë para përgjegjësisë për aferën e Inceneratorëve.