7 vjecari Shqiptar që ngriti ne këmbë Belgjikën

472
0

Një djalosh 7 vjeçar Shqiptar ka marrë pjesë në një audicion talent show në Belgjikë per big bokse ,levizje dhe muzik përmes kordinimit të gojës dhe buzëve .

Rrazar Berisha është vetem 7 vjeç dhe ka bërë gjithë publikun në sallë që ta duarëtrokasin, por Berisha nuk është ndalur vetëm me këtë talent, por ai ka vallëzuar dhe ky vallëzim e ka bërë publikun të ngrihët në këmbë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.