65-vjeçari vdes në një motel, në dhomë me të vajza 27-vjeçare

321
0

Një person është gjetur pa shenja jete para disa orësh në një motel në magjistralen Prishtinë-Ferizaj dhe akoma nuk dihet shkaktari i vdekjes së tij.

Viktima është i moshës 65-vjeçare dhe u gjet në njërën nga dhomat e motelit, ku kishte qëndruar bashkë me një vajzë të moshës rreth 27-vjeçare.

Në vendin e ngjarjes, ekipi mjekësor ka konstatuar vdekjen tij pas ekzaminimeve për shenja jetësore.