Shikoni si jane bere 6 binjaket mbas 27 vitesh. Imagjino cka hequr nena e tyre per ti rritur ato

1048
0

Emocioni i lindjes është ndoshta ndjenja më e fortë që çdo çift mund të përjetojë duke përshëndetur një anëtar të ri të familjes.

Paramendoni se sa me fat ju mund të ndjeheni nga prindërit që kanë mirëpritur grupin e parë të botës të motrave binjake që mbijetojnë.

Walton vendosi të bëjë një përpjekje të fundit pas trajtimit të pasuksesshëm të sterilitetit. Atë kohë çdo gjë funksiononte në mënyrë të përkryer.

Jo vetëm që Janet mbeti shtatzënë, ajo zbuloi se ishte duke pritur edhe gjashtë vajza të bukura

.Vajzat janë rritur dhe të gjitha kanë qenë të suksesshme. Sot prindërit e tyre janë të lumtur dhe entuziastë për ardhjen e mbesa e tyre të parë të çmuar.Gjashtë binjakë erdhën në botë kur Janet kishte arritur javën e tridhjetë e parë të shtatzënisë. Të gjithë të shëndetshëm , ata u quajtën Ruth, Kate, Lucy, Hannah, Sarah dhe Jennie.A nuk u rritën? Fotografi të familjes tregojnë Twins Walton 27 vjet më vonë

Edhe pse Jennie u shtrua në spital në javën e tetë, ishte vetëm një masë parandaluese. Vajzat lindën të shëndetshme dhe të gjalla dhe kërkuan aq shumë vëmendje saqë Janet u përpoq të kujdeset për të gjithë së bashku.

Duke u rritur, vajzat mbanin gjithmonë një lidhje të fortë midis tyre dhe prindërve, kështu që ata vendosën të vazhdojnë të jetojnë të gjithë afër.

Në vitin 2014 një nga vajzat, Sarah, lindi djalin e vogël Jorgie.

Sa herë që Sara thotë se të qenit një nënë është e komplikuar për shkak të shumë netëve pa gjumë dhe lodhjes që vjen me të, gjyshërit e saj Janet dhe Graham janë gjithmonë të lumtur për të treguar kujtimet e tyre të çmuara për jetën e tyre të paharrueshme si prindër.

Duke u kthyer në rrugën e kujtimeve, Graham thotë:

I kam dashur shumë ato vite të hershme, nuk mund të them nëse ka pasur një fazë më të mirë se të tjerët.
Edhe pse këto gjashtë vajza të mrekullueshme kërkonin shumë punë, Janet dhe Graham e konsiderojnë veten me fat që kanë përjetuar ndjenja të tilla të mëdha të prindërimit.

Që nga ekografia e parë e mbesa e parë, Janet dhe Graham kanë pasur mundësinë të përjetojnë përsëri mrekullinë për t’u bërë prindër.

Ndani këtë histori për t’i lejuar miqtë tuaj të njohin këto vajza fantastike!