43 vjet pas divorcit, ish burri shfaqet në punën e saj duke mbajtur këtë pusullë

1914
0

Renata ka punuar për rrjetin e dyqaneve Walmart për 25 vjet, por kjo surprizë e veçantë nga një person i papritur ishte momenti më i paharrueshëm në punën e deritanishme.

Ish-burri i saj, Louis, kishte një plan për të surprizuar Renatën me një mesazh të veçantë dhe bëri marrëveshje me stafin në Walmart për të nxjerr të gjithë jashtë.

Louis takoi Renatën në Gjermani në vitin 1959 në një bazë ushtarake kur ata ishin vetëm 18 vjeç dhe Louis ishte një ushtar. Ai ra në dashuri me Renatën, e cila punonte në kuzhinën e bazës ushtarake.

Ata u martuan, u transferuan në Shtetet e Bashkuara dhe filluan një familje.

Çifti kishte tre fëmijë dhe ndërsa ata luftonin financiarisht dhe Renata kishte një pengesë gjuhësore, sepse ajo mezi fliste anglisht në atë kohë, ata filluan të grindeshin gjithë kohën.

Ata kishin qenë të martuan prej 12 vjetësh, kur bën letrat për divorc.

Ata vazhduan secili me jetën e vet, u transferuan në shtete të ndryshme, dhe të dy u rimartuan.

Të dy bashkëshortët e tyre vdiqën dhe të dy u rilidhën përsëri në Facebook, para se të fillonin të flisnin në telefon dhe të rindiznin romancën e tyre.

Kishin 43 vjet që kur kishin folur për herë të fundit! Louis i bëri surprizë Renatës në punën e saj në Walmart, ajo pa ish-burrin e saj që qëndronte atje, duke mbajtur një pusullë.

Ai udhëtoi 286 milje për t’i thënë diçka shumë të rëndësishme.

Ai e pyeti: “A do të martohesh me mua?” Renata u habit nga surpriza e papritur, dhe duke reaguar në mosbesim absolut që Louis kishte ardhur në mënyrë të plotë për ta pyetur atë.

Përgjigja e saj ishte “Po ne kemi biseduar vetëm këtë mëngjes.”

Ndoshta nuk ishte reagimi i menjëhershëm që Louis po shpresonte, por asaj i duhej ta kuptonte atë që po.

Pastaj ajo i dha atij një përqafim dhe një puthje, ndërsa ai pyeti:

“Si thua?” Ajo u përgjigj: “Jo” dhe ata filluan të qeshnin para se ajo të thoshte: “Po, por jo sot”.

Ajo tha, “43 vjet është një kohë e gjatë dhe të them po menjëherë ska kuptim, duhet ta testoj pak më parë. Unë do të martohem me atë sepse ai është një njeri i mirë.

“Louis tha,” Erdha në Walmart për t’i propozuar përsëri gruas sime për shkak se ajo ka kaq shumë miq këtu dhe e dija që ajo do të donte ta ndante atë me ta.

“Renata shtoi,” Ishte momwenti më i bukur që kam pasur ndonjëherë në jetën time. ”

https://youtu.be/r4QICvwEmWY

Burimi: glowpink.com
©10gjera.com/a.c./shqiptari.net/