“220 mijë shqiptarë u larguan në 6 vite”, Agjendë e qëllimshme shpopullimi, të bashkohemi për ta ndaluar

5
0

Presidenti i vendit, Ilir Meta, ka reaguar lidhur me artikullin e publikuar nga Zëri i Amerikës, ku zbulonte se në 6 vite e fundit nga Shqipëria janë larguar 220 mijë qytetarë shqiptarë.  

Sipas Metës kjo tregon se ka një agjendë të qëllimshme që tenton të falimentojë Shqipërinë si komb.

Ai bën thirrje që të bashkohen energjitë për t’i dhënë Shqipërisë drejtimin dhe perspektivën e merituar europiane.

Postimi i plotë i Ilir Metës:

Axhenda e qëllimshme antikombëtare për shpopullimin dhe falimentimin e Shqipërisë është një fakt i qartë. Pasojat tragjike ndihen në çdo familje shqiptare dhe në çdo sektor.Është detyra e të gjithëve të unifikohemi pa humbur më kohë, në një front të përbashkët kombëtar, për të adresuar me përgjegjshmëri, atdhetari dhe profesionalizëm këtë dramë të madhe, duke ringjallur shpresën.

Nevojitet urgjentisht një strategji e qartë dhe efektive që lufton realisht dhe në mënyrë permanente fenomenet që çojnë në braktisjen e vendit nga shqiptarët, duke garantuar së pari standarde të qeverisjes, llogaridhënie demokratike në çdo nivel dhe dëgjimin e zërit të qytetarëve nëpërmjet referendumeve.Të bashkojmë energjitë për t’i dhënë Shqipërisë drejtimin dhe perspektivën e merituar europiane! Koha për të ndërtuar Europën në Shqipëri është tani!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.