“1000 euro dhuratë për çdo foshnje, 2000 për…”, njoftimi që çmendi rrjetin: Duke filluar nga 10 shtatori..

439
0

Afaristi i mirënjohur dhe pronari i “MEKA Halal Food”, Burim Piraj, para pak ditesh njoftoi nëpërmjet faqës së tij zyrtare në Facebook se nga dita e sotme (10 Shtatori 2022), çdo të punësuari në “MEKA Halal Food” të cilit do t’i lind fëmijë, do të shpërblehet me nga 1,000 euro si dhuratë. Nëse do të lind binjak me nga 2,000 euro e kështu me rradhë.

Sipas Burim Pirajt e gjithë kjo po bëhet me qëllim që të ngritet niveli i natalitetit në Kosovë.

Ky është postimi i tij i plotë në rrjetin social Facebook:

“Me Emër të Zotit

Në mënyrë që të kontribuojmë sadopak në rritjen e natalitetit në vend edhe pse ditë pushimi drejtori e ka marrë këtë vendim!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.