Një polic shpëton vajzën nga abuzimi i prindërve të saj. 20 vjet më vonë, ajo e gjen dhe i bën një pyetje! Pergjigja e tij te le pa fjale

Një polic shpëton vajzën nga abuzimi i prindërve të saj. 20 vjet më vonë, ajo e gjen dhe i bën një pyetje! Pergjigja e tij te le pa fjale

Që kur një vajzë e re u shpëtua nga abuzimi i prinderve te saj nga një oficer policie, ajo kaloi 20 vitet e ardhshme duke kërkuar policin e saj hero.

Ndryshe nga shumica e fëmijëve, Sally Zheng nuk ishte një fëmijë i lumtur për shkak të prindërve të saj abuzivë, por gjithçka ndryshoi kur ajo u takua me një oficer policie që e bëri të ndihej e sigurt.

Në moshën 14 vjeç, Zheng u takua me oficerin Ralph Torres, i cili e ndihmoi të largohej nga prindërit e saj abuzive.
“Ai më qetësoi dhe më tha,” për sa kohë që ai është atje, askush nuk do të më lëndojë “, thote ajo
“Për dikë që ka kaluar shumë vite abuzimi, ishte hera e parë që u ndjeva e sigurt”.

Para se të nisej, Torres i dha Zheng numrin e tij të telefonit, por ajo nuk mundi ta gjejë atë pasi u vendos në kujdestari.
“Fillova kërkimet menjëherë pasi u vendosa në kujdestari,” tha ajo

Zheng përfundimisht u bë një oficere policie, kështu që do të ishte më e lehtë për të që ta kërkonte.
Zheng u kujtua për kërkimin e Torres kur mori punën si një oficere në zyrën e tranzitit.
Madje i shkroi një letër Torresit, duke i thënë se donte ta takonte përsëri

Dëshira e Zheng më në fund u realizua në maj të vitit 2017 gjatë një thirrjeje.
Ishte një ribashkim emocional për Zheng pas 20 vjetësh në kërkim të heroit të saj.

“Sapo fitova një vajzë tjetër,” tha Torres
Torres kujtonte Zhengin si një fëmijë të frikësuar dhe e dinte se ai duhej ta ngushëllonte.

“Ajo ishte e frikësuar, dhe ndjeva se më duhet të bëja diçka në atë kohë”, kujton Torres.
“Un ja dola dhe jam shume mire.A ndiheni krenar per mua”-pyeti ajo
“Shume”-u prgj ai.

Zheng shpreson se shembulli i saj do t’u bëjë të ditur fëmijëve të tjerë birësues se shpresa ekziston gjithmonë.
/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/

Comments

comments

Related Post

%d bloggers like this: