Këto janë pasaportat më të dëshiruara në botë

Këto janë pasaportat më të dëshiruara në botë

Udhëtime pa vizë, shmangia e taksave dhe reputacioni ndërkombëtar janë shumë të rëndësishme.

Një pasaportë të bën që të jesh një qytetar i botës, por disa pasaporta janë më të dëshiruara se të tjerat. “Bloomberg” rendit ato më të dëshiruarat dhe një fakt interesant është se të gjitha janë nga shtetet e Evropës dhe se vendet e Amerikës nuk bëjnë pjesë në listën e pasaportave më të kërkuara. Po ashtu me poshte po sipas “Bloomberg” do të të zbuloni edhe ato Pasaporta të cilat duhen “shmangur”.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: