Keto jane Makinat me te shitura ne Itali ne 2017

Keto jane Makinat me te shitura ne Itali ne 2017

Klasifikimi i makinave me te shitura ne Itali per vitin 2017. 6 modele italiane dhe 4 te huaja
Edhe per kete vit panda konfirmohet si makina me e shitur ne Itali. Me 138.267 makinaina te shitura per 2017, makina e shtepise automobilistike Fiat konsiderohet makina me e dashur e italianeve.

1. Fiat Panda

2. Lancia Ypsilon


3. Fiat Tipo


4. Fiat 500


5. Renault Clio


6. Citroen C3


7. Fiat 500X


8. Fiat 500L


9. Volkswagen Golf

10. Ford Fiesta

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: