Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj – zjarrfikësit thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën tronditëse!

Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj – zjarrfikësit thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën tronditëse!

Kemi lexuar shumë histori rreth kafshëve të bllokuara në vende të pazakonta, por kjo është krejtësisht e çuditshme. Një qen gjuetie Jack Russell u zhduk, dhe pronarja e deshperuar e kerkonte prej kater ditesh. Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij.

Comments

comments

Related Post

%d bloggers like this: