Foshnja 7-javëshe nuk merrte frymë, policët tmerrohen kur zbulojnë çfarë i ka ndodhur

Foshnja 7-javëshe nuk merrte frymë, policët tmerrohen kur zbulojnë çfarë i ka ndodhur

Të kesh fëmijë dhe të jesh prind është një e drejtë për të gjithë njerëzit, por ka disa, të cilët duhet të ndalohen të rrisin fëmijë.

Javën e kaluar, një sallë operative në Huta në Shtetet e Bashkuara mori një telefonatë nga një 19-vjeçar, Clint Nokes.

I biri nuk po merrte frymë dhe djali menjëherë thirri ndihmë. I vogli kishte shumë nevojë për ndihmë. Paramedikët mbërritën në vendngjarje, por nuk mundën që foshnja 7 javëshe të rikthehej në jetë.

Babai i foshnjës u tha mjekëve se ai ishte duke u përpjekur të ushqente foshnjën dhe papritur ai nuk po merrte më frymë.

U shqetësua dhe kërkoi ndihmë. Por kur policët filluan të bisedonin me stafin mjekësor, versioni i Clint u rrëzua.

E vërteta u zbulua së shpejti me autopsinë e djalit të vogël. Koka dhe gjoksi i foshnjës ishin plagosur dhe fëmija kishte pësuar hemorragji të trurit. Mjekët punuan intensivisht dhe pa ndërprerje për të shpëtuar jetën e tij, por nuk arritën.

Autopsia zbuloi ashpërsinë e dëmtimeve të fëmijës. Ai kishte një thyerje të kafkës, sy të gjakosur, gjak në palcë dhe fraktura të shumta përgjatë trupit të tij.

I ati pranoi krimin.

Ai tha se e kishte dhunuar, pasi fëmija nuk ndalonte së qari, ai e hodhi atë në divan, e mori për një këmbe dhe përplasi. Ai tha se e mbante fëmijën me kokë poshtë, duke e goditur atë në të gjithë trupin e tij.

Të gjitha veprime këto që për një fëmijë 7 javësh ishin fatale. Clint është arrestuar dhe është në pritje të gjykimit.

Ngjarja ka shokuar dhe përlotur mjekë dhe policë në vendngjarje.

Comments

comments

Related Post

%d bloggers like this: