Ezio Greggio tashmë me shtetësi shqiptare

ezio greggio albaneseAktori dhe prezantuesi i njohur i emisionit satirik “Striscia la Notizia”, Ezio Greggio i është dhënë nga presindeti Bujar Nishani shtësia shqiptare.

Ezio Greggio gjendej në listën e 15 personave për të cilët presidenti ka firmosur dhënien e shtetësisë shqiptare.

Gjatë muajit nëntor të vitit 2014 prezantuesi u nderua me çmimin e Mirënjohjes për promovimin e aseteve kinematografike në Shqipëri, me qëllim sjelljen e produksioneve të huaja që janë

të interesuara për shfrytëzimin e peisazheve dhe studiove shqiptare.
Ezio Greggio me nenshtetesi shqiptare

ezio greggio citadinanza albanese

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *