EKSPERTËT JAPIN ALARMIN: KUJDES NGA GRUPET NË WHATSAPP! JA ÇFARË NDODH

EKSPERTËT JAPIN ALARMIN: KUJDES NGA GRUPET NË WHATSAPP! JA ÇFARË NDODH

Ekspertët japin alarmin, kujdes nga mesazhet në grup në WhatsApp. Kjo për arsye se bisedat në grupe janë më të lehta për tu hakuar.

Sipas specialistëve, për shkak të një të mete të sigurisë kushdo mund të kontrollojë serverat e WhatsApp dhe është në gjendje të fusë persona të rinj brenda grupit, si të ishte admin.

Ndërsa, nga ai moment dhe më pas, anëtari i ri mund të lexojë mesazhet e dërguara nga personat e tjerë në grup.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: