Dje pinë kafe ne Prishtinë, sot 40 kosovare me emrin Saranda nisen për Sarandë

Dje pinë kafe ne Prishtinë, sot 40 kosovare me emrin Saranda nisen për Sarandë

Ditë më parë i kemi parë se si 15 vajza me emrin Sarandë, kanë pirë kafe bashkë në Prishtinë

Nderkohë sot, numri i Sarandave është shtuar dhe është bërë 40.

40 vajzat me emra e njejtë janë nisur sot për në qytetin e Sarandës në Shqipëri, ku pritet të mbahet një aktivitet për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë.

Ky është një kuriozitet i rrallë që është parë në Kosovë ku mblidhen të gjithë me të njejtin emër.

Comments

comments

Related Post

%d bloggers like this: