Djali nga Elbasani propozon të dashurën në mes të lokalit, të pranishmit shpërthejnë në lot

Djali nga Elbasani propozon të dashurën në mes të lokalit, të pranishmit shpërthejnë në lot

Një djalë i ri nga Elbasani ka menduar një mënyrë shumë të bukur për t’i propozuar të dashurës së tij.

Në një lokal në qytet, ai me ndihmën e disa miqve kanë organizuar një “spektakël” në sy të të gjithëve, teksa të rinjtë e tjera nën tingujt e këngës “Marry You”, kanë kërcyer duke u drejtuar nga vajza që qëndronte e ulur.

Më pas në kërcim është bashkuar edhe i dashuri i saj, i cili më pas i është ulur në gjunjë dhe i ka propozuar për martesë.

Vajza ka shpërthyer në lot, duke emocionuar edhe personat e tjerë që ishin në lokal

/Panorama Plus/

Comments

comments

Related Post

%d bloggers like this: