[video src="https://next-media-api.ft.com/renditions/15041134907180/1920x1080.mp4" /]

Bukuritë shqiptare prezantohen në Amerikë

Bukuritë e këtyre bjeshkëve ka tërhequr vëmendjen edhe të revistës amerikane “Financial Times”

Shqipëria dhe Kosova kanë shumë vende të bukura. Njëra ndër bukuritë janë edhe Alpet Shqiptare apo Bjeshkët e Nemuna që shtrihen në Kosovë, Shqipëri e Mal të Zi.

Bukuritë e këtyre bjeshkëve ka tërhequr vëmendjen edhe të revistës amerikane “Financial Times”.

Me një shkrim të gjatë nga autori Martin Fletcher tregohen bukuritë e këtyre bjeshkëve, si dhe natyre e mrekullueshme, përcjell albinfo.ch.

Autori tregon edhe për fshatrat që ka vizituar, pastaj mikpritjen dhe gjithçka rreth këtyre bjeshkëve të mahnitshme.

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

You might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *